Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La crisi econòmica i la festa

Els administradors de la festa major reconeixen que la crisi econòmica es nota a l’hora de buscar finançament, però afirmen que la resposta de les empreses i establiments continua sent molt positiva.

 

Els cinc responsables de la festa major 2008 s’han trobat un escenari econòmic no gaire favorable. La recessió econòmica és evident i, a l’hora de buscar finançament, els administradors han continuat trobant bona voluntat per part de les empreses i establiments comercials, però també alguna reticència degut a la situació.<br />En definitiva, el quintet sap que aquest 2008 és un any difícil per a les empreses però segueixen valorant de forma molt positiva la resposta en general amb la qual compten.

Roig destacava que hi ha algunes empreses que, en una situació econòmica difícil, retallen despeses en aquesta mena de patrocinis i col·laboracions. Moltes vegades perquè potser consideren que la repercussió positiva que poden tenir a nivell publicitari no és gaire important. En qualsevol cas, els administradors creuen que la festa major de Vilafranca és un bon aparador comercial i de serveis.<br />El que està clar, és que, aquest any, les empreses relacionades amb el món de la construcció són les més afectades per la crisi.

Els administradors de la festa major 2008, però, han buscat altres vies d’ingressos per a equilibrar els números de l’edició d’enguany. Per exemple, una iniciativa que ha tingut molt d’èxit ha estat la dels politons per a telèfon mòbil. Tot i que les baixades no suposaran un gran ingrés, tot ajuda.

El quintet està esperançat en poder quadrar números un cop hagi acabat la festa major de Vilafranca. Principalment perquè, en caure en cap de setmana, esperen un volum de visitants superior i confien també en els resultats que donin les barres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: