Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca fan avui dimecres el seu darrer assaig abans de Festa Major, amb un ball a la Plaça Jaume I

A les portes de la Festa Major de Vilafranca, els Falcons de Vilafranca organitzen el que de fet és el primer dels actes del seu 50è aniversari.

Una celebració que faran al llarg de tot el 2009, ja que els primers assaigs dels falcons van ser el setembre de 1959. Com explicava l’Oriol Udina, dels Falcons de Vilafranca, la festa d’avui dimecres seria com un acte previs al 50è aniversari. Una celebració en que una comissió està treballant ja des de fa molts mesos.
A partir de 2/4 de 10 del vespre, a la mateixa Plaça Jaume I, els membres de la colla falconera poliran les seves construccions amb la voluntat de superar l’actuació de l’any passat, que va ser força exitosa.<br />Després, aproximadament a partir de la mitjanit, començarà el ball amb l’orquestra Mitjanit, que a banda d’avançar-se als actes del 50è aniversari de la colla servirà també per commemorar els 10 anys del monument als Falcons que es troba a la Plaça Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: