Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Forvmbrass Quintet de metall actuarà al castell d’Olèrdola el proper diumenge 24 d’agost

El concert s’inclou en la programació del dinovè Cicle de Música als Castells. Dins de la programació del dinovè Cicle de Música als Castells, el proper diumenge 24 d’agost el ForvmBrass Quintet de Metall oferirà un concert al recinte del Castell d’Olèrdola, a les 8 del vespre.

<br />El ForvmBrass Quintet està integrat per Joan Carles Fabra i Joan Ramon Reverté, a la trompeta, Jordi Masip, al trombó, Raül Garrido, a la trompa, i Joan Obradós, a la tuba. La primera part del programa del concert inclou peces de Maurer, Bach i Brotons. El repertori de la segona part del concert està format per temes de Meseguer, Crespo o Nino Rota, entre d’altres..<br />Aquest concert, organitzat per la Fundació Castells Culturals de Catalunya i l’Ajuntament d’Olèrdola, compta amb el suport del Museu d’Arqueologia de Catalunya.<br />El preu de l’entrada és de 4 euros, i es podrà adquirir el mateix dia del concert a  l’entrar al recinte del castell.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: