Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 27 d’agost s’acaba el termini per a comprar els tiquets de l’acte festiu dels 50 anys de Penyafort

Ja fa setmanes que s’estan celebrant els actes commemoratius del cinquantenari de Penyafort. Però, un dels plats forts és l’acte festiu de l’11 de setembre.

Es tracta una jornada festiva a la mateixa casa de colònies, durant la qual es podrà gaudir d’un dia de lleure i convivència amb activitats diverses: visita de portes obertes a la casa i als plafons commemoratius, piscina, globus aerostàtic, teatre amb “els trobadors”, penjada de la senyera, dinar de germanor, concert de gralles… El desplaçament es farà amb autocars, però també hi haurà la possibilitat de pujar-hi a peu o en bicicleta. Els que vulguin participar d’aquesta jornada cal que comprin els tiquets corresponents, que es poden adquirir al preu de 15 euros, tot inclòs, fins el 27 d’agost al despatx parroquial, al C/ Sta.Maria, número 12, els dilluns, dimecres i divendres de set a nou.

Els actes commemoratius amb motiu dels 50 anys de la casa de colònies Penyafort continuen el dissabte 23 d’agost a les cinc de la tarda a la plaça Jaume I, amb una gimcana per a tothom, coincidint amb els dies previs a la Festa Major de Vilafranca. Durant la gimcana també es podran adquirir els tiquets per a l’11 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: