Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cara i creu a la diada de Sant Ramon

A un quart de quatre de la tarda ha començat la diada castellera de Sant Ramon que ha deixat un mal sabor de boca als Xicots perquè només han pogut fer en tota la FM un únic castell de vuit pisos. Els Castellers de Vilafranca han fet una meritòria actuació després de l’intensa jornada d’ahir.

 Han obert plaça com el dia 29 els Xicots de Vilafranca, amb un intent de torre de 8. Malauradament, però, la canalla els ha tornat a jugar una mala passada quan han repetit ronda una estona després amb l’intent desmuntat del 4 de 8.

De la seva banda, els Castellers de Vilafranca han plantat el 3 de 8 amb l’agulla, el tercer ja de la temporada.

A la segona ronda, els Xicots han fet el 5 de 7.  És el novè que descarreguen aquest any els de la camisa vermella. <br /> <br />Al seu torn, els Castellers de Vilafranca han descarregat el cinquè 4 de 9 amb folre, i es converteixen així en la colla que l’ha fet més aquesta temporada.

Els Xicots s’han hagut de conformar per acabar la darrera diada de Festa Major amb el 4 de 7 amb l’agulla que han descarregat, però amb patiment. Els de la camisa vermella han tancat la seva Festa Major amb un únic castell de vuit descarregat, el que van fer a la primera ronda de la vígila de Sant Fèlix. La canalla els continua deixant molts dubtes aquesta temporada. <br />Per tancar la seva actuació, els verds han descarregat la torre de 8 amb folre. Amb els castells fets aquesta diada de Sant Ramon, els Castellers de Vilafranca han tornat a rubricar una festa major extraordinària amb castells de nou els tres dies.

I com és tradició la darrera jornada castellera de Festa Major s’ha tancat amb el toc de vermut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: