Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segona festa xilena dels Castellers de Vilafranca

La segona festa xilena dels Castellers de Vilafranca comptarà amb diverses actuacions relacionades amb la cultura del país andí.<br />

<br />En el marc del cicle MusiCal Figarot, el local social dels Castellers de Vilafranca acull aquest dijous la segona festa xilena que organitza la colla. En aquesta ocasió, la festa comptarà amb diverses actuacions que permetran veure una mostra de la cultura xilena. Per exemple, hi haurà l’actuació de Sandro Quiroz, que explicarà contes acompanyat de la guitarra de Agustín Robe. El mateix Robe i Elsa Soto mostraran als assistents el ball de la Cueca de Salón. També actuaran la cantant Glòria Clavero, l’Asociación Toteba Rapanui, que interpretarà balls de l’Illa de Pasqua, i Julio Manau, amb el relat de contes d’Isabel Allende.<br />La segona festa xilena dels Castellers de Vilafranca dóna continuïtat a una iniciativa que va néixer arran de l’experiència dels verds a Xile per a exportar el fet casteller.<br />La festa començarà a les deu de la nit a Cal Figarot.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: