Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes pren el relleu en les festes de barri vilafranquines, a partir d’aquest divendres.

Els primers actes de fet però, van tenir lloc el passat 12 de juliol, a Sant Salvador amb la setzena edició del concurs de pesca.

La resta d’actes es presenten a partir d’aquest divendres, dia 18, amb la botifarrada popular que es farà a partir de les 8 del vespre a la plaça de la Verema. Aquesta mateixa plaça acollirà a partir de les 10 de la nit la gran nit jove amb traca d’inici de festes i el ball amb disco show.<br />Dissabte la festa es reprendrà a les 12 del migdia al balcó de les Clotes, amb la novena trobada de plaques de cava. A la tarda, a les 6 i a la plaça de la Verema, grup d’animació infantil i xocolatada. Ja de nit, a partir de les 11, la mateixa plaça veurà els toros de foc que continuaran amb el ball amb l’orquestra Korona.<br />Diumenge serà el darrer dia de la festa de Les Clotes, iniciant-se amb la desena edició de la Trobada de Puntaires del barri, al Balcó de les Clotes a partir de les 10 del matí. A la mateixa hora a la plaça Antoni Massanell es farà una nova edició d’ocells de cant; i a la plaça de la Verema començarà un vermut popular. A la tarda es faran el partit de solters contra casats i el partit de futbol femení al camp municipal de l’Espirall-Les Clotes, a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Els darrers actes seran a les 7 l’actuació del grup Rociero “Arenas del Camino”, a la plaça de la Verema; i per finalitzar  havaneres amb rom cremat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: