Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts es van lliurar 48 habitatges de protecció oficial al barri Molí d’en Rovira

Dimarts al matí es van lliurar les claus de 48 habitatges de protecció oficial que han construït al barri Molí d’en Rovira la Societat Municipal d’Habitatge de Vilafranca del Penedès, i REGESA, mitjançant una Unió Temporal d’Empreses.

 L’acte ha tingut lloc al Saló de Sessions de la Casa de la Vila i ha estat presidit per l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, que estava acompanyat pel conseller-delegat de REGESA, Ferran Julián, i pel regidor i president de la Societat Municipal d’Habitatge de Vilafranca, Josep Colomé.

<br />En la presentació de l’acte Josep Colomé ha destacat que és aquesta era una promoció important d’habitatges de protecció oficial i que, per la seva envergadura, l’Ajuntament va buscar el suport d’una entitat com REGESA per poder-la dur a terme.

Per la seva banda, Marcel Esteve ha posat èmfasi en el fet que es tracta d’una promoció d’habitatge assequible i de qualitat i ha dit que l’Ajuntament en el futur espera poder promoure noves iniciatives com aquesta.

L’edifici d’aquesta promoció d’habitatges, situat a la ronda de Mar, al barri del Molí d’en Rovira, és de 4 plantes i consta de tres escales, amb 16 habitatges per escala. Són un total de 48 habitatges amb plaça d’aparcament vinculada. En la planta baixa de l’edifici hi ha locals comercials. Tots els habitatges estan composats per tres habitacions, dos banys, cuina i menjador-sala d’estar. <br />La construcció dels habitatges es va iniciar el mes d’abril de 2006 i va finalitzar aquesta primavera passada. La convocatòria de recollida de sol·licituds per tal d’accedir a la compra d’aquests habitatges es va realitzar en el primer trimestre de 2007 i la promoció anava destinada a qualsevol persona empadronada a Vilafranca amb una antiguitat continuada de 5 anys i que complís els requisits que marca la Generalitat de Catalunya per a optar a un habitatge de protecció ofical. El sorteig dels habitatges es va fer el març de 2007, davant notari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: