Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comença el Festival Calima amb el concert de Gossos a l’IES Milà i Fontanals

Gossos, Coetus, Lídia Pujol i Calima són les propostes que es podran escoltar a l’IES Milà i Fontanals, mentre que els grups Cubaneo, l’Orquesta de Mohamed Akel i Raspa són els concerts que es faran a la Plaça del Dr. Bonet dins del Cicle Diversons.

 D’altra banda, l’Off Calima  d’enguany inclou el concert de The Glostrup Male Voice Choir dins dels actes de la 2a Trobada Internacional de Cors d’Homes.

Gossos i el seu Oxigen donen el tret de sortida a la cinquena edició del Festival Calima, que tindrà lloc del dilluns 14 al dijous 17 de juliol a Vilafranca i que oferirà un total de vuit espectacles, quatre a l’IES Milà i Fontanals,  tres a la Plaça del Dr. Bonet, que s’estrena com a escenari del festival, i un a l’Església de Sant Francesc dins de l’Off Calima.<br />El grup Manresa  Gossos, presenta a Vilafranca, a dos quarts d’11 de la nit , al pati de l’IES Milà i Fontanals, el seu darrer treball en l’any del seu 15è aniversari, “una alenada d’aire fresc” que ha posat d’acord crítica i públic i que té com a resultat un dels millors directes de l’any.

El so acústic dels seus inicis, encara que continua sent molt present, es combina a Oxigen amb ritmes pop, rock, reggae, hip-hop i electrònica amb una clara voluntat internacional i de mirar cap el futur però recollint tota l’experiència d’aquests 15 anys i  sense abandonar la seva essència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: