Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cabré dóna el tret de sortida a la festa del Molí d’en Rovira

El Molí d’en Rovira engega la festa del barri amb el pregó de l’ex president dels Castellers de Vilafranca Josep Cabré. El pregoner va destacar que el barri és un indret acollidor on es vol fer gran.<br />

La festa del Molí d’en Rovira arrencava ahir al vespre després de tres dies d’escalfament amb el tradicional 3×3 de bàsquet. Una tronada aèria va donar el tret de sortida a la festa, que va continuar amb el pregó de l’ex president dels Castellers de Vilafranca i membre actual de la colla Josep Cabré.

Cabré és veí del barri des de fa relativament poc. A banda de viure-hi, també hi té la feina i, per a ell, és el lloc on es vol fer gran. El pregoner va destacar que es tracta d’un barri tranquil i acollidor però no va oblidar els problemes principals que pateixen els veïns de la zona.<br /><br />El pregó de Josep cabré es va fer al carrer Magarola just abans del sopar popular del barri, que va reunir 252 persones. Aquesta xifra és molt important donat que es tracta encara d’un barri amb pocs habitants.

El Molí d’en Rovira afronta ara tres dies de festa que tenen com a plat fort la milla urbana. Però també hi ha activitats destinades a tot tipus de públic i no faltarà la música ni l’atenció als més petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: