Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon ambient al torneig de futbol sala i la gimcana infantil del Centre Cívic Vilarnau de Sant Sadurní

Del 7 al 9 de juliol va tenir lloc a la pista esportiva dels Habitatges Vilarnau, coincidint amb les festes del barri, un torneig de futbol sala que ja té tradició i que organitzen els joves del Centre Cívic Vilarnau.

En total es van celebrar 25 partits amb 50 joves participants, formant 7 equips, i el dijous va tenir lloc la final entre els 4 primers classificats. <br />Divendres passat es va fer un berenar de cloenda i lliurament de premis, que va coincidir amb el dels premis de la gimcana per a nens i nenes de 3 a 10 anys, un acte que també organitzava el Centre Cívic, amb el suport de l’Associació de Veïns dels Habitatges Vilarnau i la Comissió del 15è aniversari.<br />Dins la gimcana infantil hi havia un total de 8 proves com ara cursa de sacs, trencar la pinyata o agafar caramels en aigua i farina. Hi van participar 21 nens i nenes, amb premi per a l’equip guanyador i un diploma i piruletes per a la resta de participants. <br />Al llarg de tota la setmana hi va haver un ambient molt positiu, divertit i molt agradable. Tots els partits van ser molt emocionants, sobretot a la final, perquè el nivell dels equips era força igualat. L’equip campió va ser l’equip verd, el màxim golejador va ser Adam Perea amb 29 gols i el porter menys golejat, Jaume Ventura. Tots dos van rebre un trofeu amb un diploma commemoratiu i una bossa de llaminadures. Mentre que cada integrant de l’equip guanyador va rebre una medalla. Els tres equips classificats també van ser obsequiats amb un diploma amb una bosseta de llaminadures.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: