Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival de dansa de l’escola Assumpta Trens ret homenatge al món del vi

"Coupage" és un espectacle de dansa que es va poder veure dissabte a la nit al teatre del Casal com a espectacle de final de curs de l’escola de dansa Assumpta Trens.

La directora de l’escola Neus Fransi explicava que "Coupage" estava ideat per explicar la història de com s’elabora un vi i quines sensacions transmet aquest a través de la dansa. Aquesta idea permetia encabir totes les disciplines que es treballen a l’escola i també totes les franges d’edats de les ballarines.<br />L’espectacle estava interpretat per 125 ballarines de tres a cinquanta anys i tenia al darrere un equip de 25 persones, a més de música en directe.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: