Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta matinada, els vaguistes han cremat totalment un camió a Sant Sadurní

Un tràiler de l’empresa Disfrimur que formava part d’un comboi que volia entrar al polígon logístic de Mercadona, al Molí del Racó, ha acabat cremat.

<br />El camió, que ha quedat totalment calcinat, es troba al voral de la carretera, a prop del nucli de Pas de Piles, perquè els piquets no els van deixar entrar a l’aparcament del polígon.<br />El responsable de l’empresa ha presentat denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Sadurní i segons estima, els danys són per valor de 105.000 euros. A l’interior del tràiler només hi havia envasos buits.<br />Aquesta mateixa matinada han cremat més camions a Guissona i a altres punts de l’Estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: