Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca organitza un curs d’iniciació a Internet amb motiu del Dia Mundial d’Internet

El proper dia 17 de maig se celebra el Dia Mundial d’Internet i Vilafranca se’n farà ressò amb un curs d’iniciació a Internet que comença avui a Vilafranca Virtual.

<br />El curs està adreçat a totes les persones que sentin curiositat per tot allò referent a la xarxa i la navegació en línia. El principal objectiu del curs és mostrar les utilitats pràctiques que té Internet, és a dir, ensenyar per a què serveix aquesta eina. <br />La darrera sessió del curs serà molt lúdica i consistirà en un joc interactiu anomenat “Trivial Virtual” que propiciarà la participació conjunta de tots els participants i la pràctica d’un dels temes tractats en les sessions del curs. <br />El curs serà gratuït i durarà 8 hores, repartides en quatre sessions de 2 hores cadascuna. Les classes s’impartiran des d’avui i fins dijous, de 5 a 7 de la tarda, a Vilafranca Virtual, a la plaça de la Verema.

D’altra banda, també a Vilafranca Virtual i coincidint amb la celebració de la setmana d’Internet, dimecres es durà a terme una edició especial del programa Família i TIC, dedicada als jocs infantils a Internet. <br />Les persones interessades en el curs d’iniciació a Internet o en la sessió de Família i TIC poden inscriure’s trucant al  93 818 06 54.

&nbsp;

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: