Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Teatre i circ acomiadaven la celebració de l’aniversari de la Societat La Lleialtat, a Olèrdola

Els actes de celebració del 10è aniversari de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola, celebrats durant tres caps de setmana consecutius, no han pogut tenir una millor cloenda.

L’estrena de l’obra de teatre “catalans a la romana”, a càrrec del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel, va ser tot un èxit i va aconseguir arrencar sentits aplaudiments de les més de 200 persones que diumenge passat al vespre omplien el local social Rossend Montané per a seguir la representació. El grup va passar amb molt bona nota l’escenificació d’aquesta comèdia musical, obra de Joan Rosquellas. Marina Vilella, la directora del grup de teatre l’Arrel, es mostrava satisfeta del resultat, en destacava l’èxit de públic assolit i subratllava que al grup li feia molta il·lusió estrenar a casa, dins dels actes de l’aniversari de la Societat.<br />Després de l’estrena teatral, es va servir coca i cava per a tothom i acte seguit es va procedir, des de la plaça de l’Església, a l’encesa del castell de focs d’artifici que posava cloenda als actes d’aniversari. Abans, el dissabte, 93 persones participaven en el sopar de Sant Jordi, amenitzat pel grup Soul Band. Diumenge al migdia, es va viure la novetat de poder seguir l’espectacle d’equilibrisme de qualitat que oferien els integrants del Circ Rícoras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: