Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Osborne s’ha incorporat al patronat de FIVIN

Recentment, un dels grups més importants del sector del vi de l’estat espanyol, Osborne, ha dipositat la seva confiança en FIVIN, una fundació pionera a desenvolupar accions per a la promoció de la cultura vitivinícola i amb una àmplia experiència en la comunicació de les pautes correctes de consum de vi.

<br />Així, el grup Osborne, empresa familiar centenària, s’ha incorporat al patronat de FIVIN, la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.<br />Gràcies a la col·laboració d’ Osborne, entre altres grans marques col·laboradores, així com el suport i confiança que FIVIN rep del sector vitivinícola, és possible que el Programa Europeu “Wine In Moderation” vegi la llum. Aquest programa s’ha llançat recentment amb l’objectiu de formar sobre la promoció dels beneficis del consum moderat de vi, creant una unió estratègica entre els països productors, en els quals la cultura vitivinícola juga un paper molt important.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: