Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les olors de plantes aromàtiques, protagonistes d’un taller infantil

Ahir a mig matí es va fer a la Biblioteca Torras i Bages un taller infantil amb el títol “Les olors del Garraf”.

El propòsit d’aquest taller és que els petits coneguessin els aromes de les plantes. Per això van elaborar cassoles de sacs d’olor, pasta de dents o crema per a les mans. El conduïa Jafra Natura i els seus responsables s’acompanyaven en les explicacions per powerpoints divulgatius sobre les plantes aromàtiques. Tot i anomenar el taller “Les olors del Garraf”, de la comarca on provenen els animadors, el cert és que es tracta de plantes aromàtiques que es poden trobar en general en qualsevol lloc mediterrani. També, per descomptat a Vilafranca. Després d’haver fet el taller els nens i nenes participants en aquesta proposta de la Biblioteca vilafranquina saben ja fer per exemple pasta de dents i se la poden perfectament estalviar de comprar. L’edat recomanable per tallers com aquests és a partir dels 5 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: