Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Pro-Penedès donen suport al Vijazz Penedès 2008

S’han signat a la Casa de la Vila els convenis pels quals tant l’Ajuntament de Vilafranca com la Fundació Pro-Penedès donen suport a la 2a edició de Vijazz Penedès, una activitat organitzada per l’Acadèmia de Tastavins del Penedès, que vol repetir enguany l’èxit de l’any passat i continuar sent un gran maridatge entre els vins del Penedès i la música jazz.

La signatura dels convenis ha anat a càrrec de l’alcalde de Vilafranca i president de la Fundació Pro-Penedès Marcel Esteve i del president de l’Acadèmia de Tastavins del Penedès, Joan Tarrada. També hi era present la regidora-coordinadora de l’Àrea de Promoció i Participació Maria Batet i la directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill.<br />El president de l’Acadèmia, Joan Tarrada, ha remarcat que aquesta segona edició ha de ser important per deixar clar en quin punt es troba el Vijazz i les possibilitats que hi ha per continuar tirant endavant.

Tarrada també parlava de la voluntat de l’Acadèmia d’implicar ja en aquesta edició del Vijazz al Consell Regulador del Cava, que l’any passat no va participar-hi. Ha destacat la seva voluntat d’aconseguir que el sector del cava se senti seva també aquesta festa.

Vijazz Penedès, que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de juliol, repetirà la combinació única i innovadora entre una gran mostra de vins i caves i productes autòctons del Penedès que estarà ubicada a la rambla de Nostra Senyora i un bon nombre de concerts de jazz gratuïts amb figures nacionals i internacionals de primer ordre, que tindran lloc a la plaça de Jaume I. El festival es complementarà amb activitats paral·leles entorn del vi i la gastronomia.<br />En virtut dels convenis signats, l’Ajuntament de Vilafranca col·laborarà econòmicament a la celebració del Vijazz Penedès amb aportacions amb una suma total de 45.000 euros i la Fundació Pro-Penedès ho farà en temes de gestió, administració i organització dels actes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: