Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La narradora Sandra Rossi ha tornat a explicar un conte per a infants de 2 a 4 anys d’edat

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc una nova narració de contes per a caganius, amb Sandra Rossi, a la Biblioteca Torras i Bages. “Al llit, Marina!” és l’obra triada en aquesta ocasió per la narradora Sandra Rossi en una nova hora sessió de contes relatats per a caganius, aquells nens i nenes que tenen entre 2 [...]

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc una nova narració de contes per a caganius, amb Sandra Rossi, a la Biblioteca Torras i Bages.

“Al llit, Marina!” és l’obra triada en aquesta ocasió per la narradora Sandra Rossi en una nova hora sessió de contes relatats per a caganius, aquells nens i nenes que tenen entre 2 i 4 anys d’edat.<br />La Marina no vol anar a dormir i com tots els infants d’aquestes edats sovint vol continuar jugant. Els pares se les han d’empescar perquè finalment prenguin el son. No són res més que històries de les que es diuen miralls, perquè es reflecteixen aquelles situacions que els són pròpies, als més menuts. Rossi es torna a acompanyar de materials com les caixes, com ja va fer en l’anterior conte per a caganius. El mes passat es va iniciar aquest cicle de contes per a caganius organitzat des de la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca, i que es donarà per finalitzat el mes que ve amb una nova història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: