Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Saló Aduho Vilafranca, i els de la firma d’arreu de l’Estat, nominats als ‘Òscars’ de la perruqueria

El Saló Aduho Vilafranca, els estilistes dels informatius de VTV els caps de setmana, estan nominats als que es consideren com a 'Òscars' de la perruqueria arreu del món. En poc menys d'un mes es coneixerà en una gala a Los Ángeles si han estat premiats. Els premis Global Salon Business Awards se celebren cada dos anys per [...]

El Saló Aduho Vilafranca, els estilistes dels informatius de VTV els caps de setmana, estan nominats als que es consideren com a ‘Òscars’ de la perruqueria arreu del món. En poc menys d’un mes es coneixerà en una gala a Los Ángeles si han estat premiats.

Els premis Global Salon Business Awards se celebren cada dos anys per reconèixer les perruqueries i salons d’estètica d’arreu del món. Equiparables als òscars de la perruqueria, guardonen aquells salons que han tingut un creixement òptim en els darrers temps i que han excel·lit en el món de la perruqueria des de la innovació, l’originalitat i les noves tendències. El Saló Aduho que té una delegació a Vilafranca i de la qual se n’encarrega el jove perruquer Xavier Lara ha estat nominada juntament amb la resta de salons de la firma com a millor perruqueria d’arreu de l’Estat espanyol. No és la primera vegada, però, que Aduho opta a un premi d’aquesta envergadura. Lara ha explicat que en el moment que van rebre els correus electrònics donant-los a conèixer la nominació l’alegria va ser molta entre els treballadors de la firma a Vilafranca i a la resta. Això els esperona, des de la il·lusió que els ha mogut sempre, a continuar fent la seva feina. Lara, que ultima l’aprenentatge de l’anglès ja té preparat el viatge d’una setmana a Los Angeles, als Estats Units. Els premis es lliuraran el divendres 6 de juny. Aduho Vilafranca s’encarrega de la perruqueria als informatius del cap de setmana de VTV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: