Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un menor que conduïa sense permís i superant el màxim de velocitat permès a l’AP-7, a Subirats

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Sant Feliu van detenir el dijous passat,  8 de maig, a un menor d’edat com a presumpte autor d’un delicte contra al seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís.

L’adolescent va ser aturat quan circulava amb un turisme a 151 km/h per l’autopista AP-7, al punt quilomètric 178, al terme municipal de Subirats, en un tram de via limitat a 120 km/h.

El jove va ser interceptat per una patrulla de trànsit que es trobava fent un control de velocitat amb un radar dinàmic al voltant de lles dotze menys 10 minuts de la nit a l’autopista, sentit Barcelona. Els agents van aconseguir aturar-lo uns quilòmetres després i van comprovar que es tractava d’un menor d’edat i que, per tant, no tenia permís de conduir. Van denunciar-lo per via administrativa per conduir a una velocitat de 151 km/h quan el seu límit de velocitat màxima és de 80 km/h al no disposar de cap permís i per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai un permís. Per aquesta última infracció, que és delicte segons el Codi Penal des del passat 1 de maig, els agents van detenir al conductor, que passarà a disposició judicial en les properes hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: