Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antonio Soriano, candidat a secretari general de CCOO Alt Penedès i Garraf

El 5 de novembre d’aquest any se celebra el tercer congrés de la Unió intercomarcal Alt Penedès i Garraf de Comissions Obreres. La trobada servirà per escollir el nou secretari general de la federació.

Hi ha dues candidatures per ocupar aquest càrrec. Una d’elles es presentava aquesta setmana a Vilanova i proposava un nou model d’organització. <br />Antonio Soriano, funcionari de l’ajuntament de Vilanova i actual secretari general de la federació d’administracions públiques de Comissions Obreres a l’Alt Penedès i el Garraf, encapçala una de les candidatures a la secretaria general de la Unió Intercomarcal a les dues comarques d’aquest sindicat. Aquesta candidatura compta amb afiliats que representen les diverses federacions que té Comissions Obreres al territori, com ara construcció i fusta o serveis i administracions públiques.

La candidatura encapçalada per Soriano proposa un nou model d’organització i estructuració, ja que considera que el model actual és massa piramidal. Per això basa el seu projecte en la creació de sis àrees que permetin un treball transversal i participatiu com són, entre d’altres, la salut laboral, prevenció, medi ambient i mobilitat, acció sindical o polítiques socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: