Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Accident mortal ahir al matí a la c-243a, al terme de Subirats

A un quart d’onze del matí d’ahir al quilòmetre 5 de la carretera C-243a, al terme de Subirats es va produir una col·lisió frontal entre un turisme 4×4 i una furgoneta, tots dos amb matrícula espanyola.

Com a conseqüència de l’accident va resultar-ne mort el conductor i únic ocupant de la furgoneta, Doru CP de nacionalitat romanesa, 38 anys i veí de Vilaseca, al Tarragonès. La conductora i única ocupant del turisme 4×4 va resultar ferida greu i va ser traslladada a l’Hospital Comarcal. La via va estar tallada des d’un quart d’onze fins tres quarts de dotze. Van participar en el rescat 5 dotacions dels Mossos d’Esquadra, bombers i serveis sanitaris.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: