Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La contaminació de la sorra de l’escola La Pau està per sota dels nivells tolerats

Les regidories d’Educació i Salut de l’Ajuntament de Sant Sadurní fan saber que les analítiques de la sorra que hi ha al pati del cicle d’Educació Infantil de l’Escola La Pau demostren que el grau de contaminació microbiològica, presumptament produït pels excrements de gat, està per sota dels nivells tolerats per la normativa vigent.

<br />El regidor i tècnics d’Educació defensen que no hi ha motiu d’alarma social perquè es tracta d’un fenomen força corrent a moltes places públiques i així ho van explicar, fa uns dies, als pares i mares de l’escola.<br />El regidor, Isidor Rando, que considera que hi va haver precipitació en la decisió del claustre de mestres de tancar el pati de sorra del Cicle Infantil, anuncia diverses mesures per estudiar amb més detall la problemàtica i trobar una solució satisfactòria.<br />Canviar la sorra o netejar-la és inviable, segons Rando, perquè ronda els 65.000 euros i aposta per introduir canvis importants en el pati, construint una o dues sorreres de 3×3 metres i convertint la resta en una superfície compacte, ja sigui de terra o de ciment. <br />No obstant, des de les regidories d’Educació i Salut es vol transmetre tranquil·litat als pares i mares dels alumnes del cicle d’Educació Infantil del CEIP La Pau i garantir que no hi ha cap perill per a la salut dels seus fills.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: