Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos ensenyen les estafes més habituals als avis de Sant Martí Sarroca

  Albert Amposta, responsable del Servei de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilafranca, va explicar-los, dijous passat, algunes estafes tradicionals, com l’estampeta, el tocomotxo o els trilers, i d’altres més modernes, com les revisions a la llar, la duplicació de targetes de crèdit, el fals amic, les falses infermeres [...]

 

Albert Amposta, responsable del Servei de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilafranca, va explicar-los, dijous passat, algunes estafes tradicionals, com l’estampeta, el tocomotxo o els trilers, i d’altres més modernes, com les revisions a la llar, la duplicació de targetes de crèdit, el fals amic, les falses infermeres o les estafes telefòniques.<br />Per protegir-se d’aquestes estafes, Amposta va recomanar als assistents no deixar entrar a casa persones desconegudes si no hi ha la garantia prèvia que pertanyen a una empresa de serveis acreditada i tampoc donar informacions personals per telèfon. També va insistir en la importància de la col·laboració ciutadana en la tasca  policial dels Mossos d’Esquadra.<br />Els casals i les associacions de gent gran de l’Alt Penedès que estiguin interessats a acollir una xerrada dels Mossos d’Esquadra similar a aquesta de Sant Martí, poden sol·licitar-la a través de la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: