Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Diables de Vilafranca organitzen per finals d’abril “Diabòlic”, per poder veure en acció colles de diables fora del marc de la Festa Major

La presentació d’aquesta activitat s’ha fet aquesta setmana a L’Escorxador, i responsables de la colla de Diables de Vilafranca apuntave que era una idea que feia temps que tenien en ment.

La intenció és poder veure en acció, fora del marc de la Festa Major, colles de diables. Una possibilitat, com comenta Jordi Bustos en nom dels Diables de Vilafranca, que no s’havia trobat des de que fa uns 4 anys es va organitzar la trobada de colles centenàries.  De fet en aquesta trobada la gent podrà veure com funcionen i treballen tres colles diferents. A banda dels diables de Vilafranca, cada any hi haurà dues colles més, una d’elles centenària. En aquesta ocasió els convidats son els Diables de Sant Quintí i els de Cornellà.

Aquesta festa dels diables s’iniciarà el proper 30 d’abril a 2/4 de 9 del vespre; i es preveu que fins a les 10 del vespre hi hagi forques enceses al centre de la vila. A partir de les 10 de la nit es farà una fideuà popular i acabarà tot plegat amb un concert amb Rufino y Don Domingo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: