Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní organitza un curs de creació de pàgines web.

Actualment la presència a la xarxa ha esdevingut una eina fonamental per totes les empreses i negocis. Donar-se a conèixer a través d’internet estar deixant de ser cada cop més un element estratègic per l’empresa per a esdevenir un element indispensable per a qualsevol empresa.

El curs, que es farà els mesos de juny i juliol, té per objectiu dotar a les persones assistents dels coneixements i destreses necessaris per a poder crear la pròpia pàgina web d’empresa. El curs va adreçat a empresaris, treballadors d’empresa i emprenedors.<br />Les places són limitades. Per a més informació dirigir-vos al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Edifici Índex carrer Pompeu Fabra, 34 1r.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: