Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola constituirà una comissió de seguiment de l’activitat de la pedrera

L’Ajuntament d’Olèrdola ja ha comunicat a la direcció general d’Energia i Mines de la Generalitat la seva intenció de donar compliment a un compromís inclòs en un conveni urbanístic signat amb l’empresa Uniland. En virtut d’aquest conveni, en les properes setmanes convocarà la reunió de constitució de la comissió de seguiment de l’activitat extractiva d’aquesta pedrera.

Tal i com la Generalitat ha confirmat, aquesta comissió de seguiment és pionera a Catalunya, segons indica el regidor de medi natural, Raimon Reventós. En la comissió hi haurà representació de l’administració municipal, l’empresa, la Generalitat i també una representació veïnal de Daltmar, a través de la seva Junta de Compensació.

En la mateixa reunió amb la direcció general d’Energia i Mines, l’Ajuntament d’Olèrdola també ha plantejat la voluntat d’establir, amb les tres empreses extractives implantades al municipi, un protocol de treball que fixi que les dades de la seva activitat es comuniquin a l’Ajuntament en format digital.

La voluntat de la mesura és poder consultar i tractar les dades de forma àgil i, si s’escau, relacionar-les de manera precisa amb les incidències i queixes que puguin plantejar els veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: