Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Trobada de Caramelles d’Olesa reuneix aquest diumenge a 23 colles

La tradicional Trobada de Caramelles itinerant que se celebra per 29è any consecutiu arriba aquest any a Olesa de Bonesvalls.

23 colles, inclòs el grup de caramelles d’Olesa que fa d’amfitrió, procedents de l’Alt i el Baix Penedès, el Garraf, el Tarragonès, el Baix Camp i el Baix Llobregat interpretaran caramelles tradicionals i versions de cançons modernes.

I és que com ha passat a Vilafranca, la tradició conviu amb aquestes versions que progressivament han anat fent forat, com reconeix Ramon Pons, el secretari del grup de caramelles d’Olesa.

 

Així, a costat de peces de tota la vida com Nit de Pasqua, Pasqua Florida o L’Hereu Riera podreu escoltar versions de Blue Moon o de cançons d’Els Pets.

Diumenge, obrirà el foc de la trobada de caramelles el cor Gregal de Tarragona. Cada grup interpretarà dues caramelles i les 23 colles participants s’aniran cedint el relleu fins aproximadament les 2 del migdia, quan els organitzadors calculen que cantarà el darrer grup.

Els grups assidus a aquesta Trobada de Caramelles itinerant han fet gestions perquè sigui declarada festa popular d’interès cultural i segons Pons, aviat serà una realitat.

 

La trobada de caramelles d’Olesa de Bonesvalls se celebra diumenge, a partir de les 10 del matí, al Centre Cívic.

De l’Alt Penedès hi participen entre d’altres el grup de caramelles de la Múnia, la Societat Coral Margaridoia, la coral l’Amistat de la Ràpita, l’Agrupació coral Guardiola de Font-rubí, el cor de caramelles de Vilobí, els Cantaires de Pontons, la coral l’Oreneta de l’Ordal o la societat Coral el Penedès de Vilafranca entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: