Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Heretat Mas Tinell vol potenciar l’elaboració de vins negres de qualitat ampliar les bodegues

L’administrador de Mas Tinell, Manuel Valderrama, ha comentat a la nostra emissora, que tot plegat forma part d’un projecte més global que vol posar en marxa l’empresa per tal de potenciar l’elaboració de productes vinícoles de qualitat al mateix temps que oferir la possibilitat als visitants de conèixer millora la comarca.

Fa uns dies ja vàrem oferir la informació que Heretat Mas Tinell volia ampliar les seves bodegues, al mateix temps que oferir també un servei complementari que passaria per un petit hotel de cara a un turisme rural.

Valderrama comentava que fa uns 10 anys que es van fer càrrec de Mas Tinell, i que fins ara han estat mantenint una mica la línia comercial i productiva, però que volen oferir canvis. Principalment es tractaria de millorar la qualitat dels productes en la mesura del possible, i potenciant sobre tot el que fa a vins negres, en que consideren que hi ha molt a dir. Per fer possible aquest creixement i millora volen ampliar les instal·lacions actuals.

 

Actualment Mas Tinell produeix 300.000 ampolles de cava i unes 100.000 de vi. A banda de la bodega, també es vol millorar el servei de visita a la cava, la sala de cates i la sala de convencions. L’objectiu és facilitar que la gent que s’acosta a la comarca pugui fer visites llargues, i estades de més d’un dia. En aquesta línia aniria la seva proposta de construir un petit hotel de cara a l’enoturisme.

La voluntat dels actuals responsables de Mas Tinell és acostar gent a la comarca per donar a conèixer també d’aquesta manera els productes que s’hi elaboren.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: