Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els actes del 8 de març a Sant Sadurní arrenquen avui

Una exposició de punts de llibre fets amb puntes de coixí cedits per l’Associació de Puntaires obre els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones. La inauguració tindrà lloc a les 8 d’aquest vespre, a la Biblioteca Municipal de Sant Sadurní.

La mostra, que és podrà visitar fins el 15 de març, s’acompanya d’una selecció de llibres de l’escriptora Mercè Rodoreda, de la qual enguany es commemora el centenari del seu naixement. Durant l’acte es llegirà el Manifest per la Igualtat i, tot seguit, es farà un petit berenar.

Posteriorment, del 24 de març al 17 d’abril, la Biblioteca Municipal acollirà l’exposició Dones grans, grans dones, cedida per l’Institut Català de les Dones.

Demà, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de la Llar, el Fòrum de Dones Progressistes de Sant Sadurní organitza la xerrada Nous drets de les dones en el camí per a l’igualtat, a càrrec de la diputada Assumpta Baig.

 

Dijous continuaran els actes commemoratius del 8 de març, a la Biblioteca. L’actriu Pepa Lavilla oferirà, a les 8 del vespre, un espectacle de contes per a adults basats en l’obra de Mercè Rodoreda.

 

Divendres tindrà lloc el 16è Sopar de la Dona al Restaurant Mirador de les Caves (Els Casots). El preu és de 30 euros i, a més del sopar, inclou ball i l’anada i tornada en autocar. La venda de tiquets estarà oberta fins el 5 de març.

Aquest dissabte, 8 de març, de 2/4 de 9 del matí a la 1 del migdia, la sala d’actes de la Llar acollirà el taller Les dones com agents de transformació i de creació al llarg de la història, a càrrec de Mònica Borrell.

 

Finalment, el 27 de març, a 2/4 de 7 del vespre, tindrà lloc una sessió de l’Hora del Conte al Centre Cívic Vilarnau. La sessió anirà a càrrec de Gina Clotet i porta per títol Contes per la Igualtat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: