Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Martí Sarroca denuncia que CIU no ha incorporat una moció seva al ple

El 19 de febrer, el Grup municipal socialista va presentar al registre d’entrada de l’ajuntament una moció perquè s’incorporés al ple del 28 de febrer. La moció no es va incorporar a l’ordre del dia i posteriorment, CIU va votar en contra d’incorporar-la per urgència al debat.

En un comunicat, el PSC afirma que discutir la moció hagués permès debatre públicament les mentides que l’alcalde Ramon Carbó va utilitzar en el ple anterior en relació al pagament del cost elèctric als veïns que tenen connectats els fanals del carrer a la seva escomesa elèctrica.

El grup municipal socialista afirma que els grups municipals tenen dret a presentar propostes i mocions als plens i l’alcalde té l’obligació democràtica d’incorporar-les. El PSC diu que no tolerarà, per molta majoria que tingui CIU, que no es respectin els drets dels regidors que democràticament representen a una bona part dels veïns.

El comunicat dels socialistes martinencs conclou que els reiterats comportament antidemocràtics de CIU haurien de fer reflexionar els ciutadans sobre la deriva de Convergència, perquè entenen que els comportaments dictatorials no tenen lloc en la nostra democràcia i els polítics que la practiquen tampoc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: