Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Calçotada popular i torneig de ping-pong al Centre Cívic de Sant Sadurní

Ja estan a la venda els tiquets per a la calçotada popular del diumenge 30 de març a les 2 del migdia, a la pista del costat del Centre Cívic Vilarnau. Els tiquets es podran comprar fins el 27 de març. El preu és de 15 euros pels adults i 10 euros pels infants fins 16 anys.

L’organització va a càrrec de la Comissió del 15è aniversari del Centre Cívic, amb la col·laboració del Centre Cívic Vilarnau i la Regidoria de Benestar Social, Salut,Consum, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Aprofitant les vacances de Setmana Santa, els joves del Centre Cívic organitzen un torneig de ping-pong, que tindrà lloc del 17 al 20 de març, a partir de les 6 de la tarda. És una activitat oberta a tots els que vulguinparticipar, i l’últim dia es farà un berenar de comiat i el lliurament de premis.

L’organització és una iniciativa dels Joves del Centre Cívic i la Regidoria de Benestar Social, Salut, Consum, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Hi col·laboren la Diputació de Barcelona i el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: