Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alexandra Palomo parla de com conèixer-se a un mateix a les Nits de Tast de l’EFIT

L’actriu Alexandra Palomo va impatir un taller per aprendre a conèixer-se a un mateix i aprofitar al màxim les possibilitats de cada persona davant del públic. La sessió formava part de les Nits de tast que organitza l’Escola de formació i iniciatives teatrals del Casal.

Alexandra Palomo és una actriu de teatre però també és molt coneguda per la seva participació al programa de televisió Homo Zapping. Palomo va impartir dimecres al vespre un seminari titulat “Aprendre a conèixer-nos expressament” dins de les Nits de Tast que organitza l’Escola de formació i iniciatives teatrals del Casal. Un dels professors de l’escola, el Toni Regueiro, explicava l’objectiu del taller.El taller va començar amb una introducció per part de la mateixa actriu i va continuar amb tècniques de relaxació i concentració. Per acabar, es van fer alguns exercicis per posar en pràctica tot el que s’havia explicat.

Encara queden dues nits de tast més per a l’escola de formació i iniciatives teatrals del Casal. Està previst que les protagonitzin actors i actrius relacionats amb Vilafranca i amb la comarca. D’entrada, la companyia de teatre Flyhard, que compta entre els seus integrants amb els vilafranquins Jordi Casanovas, Clara Cols i Roser Blanch, explicarà la seva experiència. I la narradora Jordina Biosca també participarà en la darrera sessió.

Les dates d’aquestes darreres Nits de tast es concretaran més endavant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: