Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Selvas i Coma protagonitzen el thriller En Cualquier otra Parte demà i diumenge, a Cal Bolet

La programació d’espectacles professionals continua amb una producció teatral que compta amb dues cares ben conegudes de la televisió i dels escenaris catalans: David Selvas i Roger Coma.

Els dos actors fan de mafiosos a En Cualquier otra Parte, un thriller en castellà, amb aires “Tarantinians”, sobre els abusos del poder capitalista per defensar la identitat i assegurar la protecció dels que són d’aquí enfront dels immigrants.

En una entrevista al magazín La Plaça, David Selvas afirma que l’obra dibuixa un escenari que pot acabar fent-se realitat.

 

L’acció es desenvolupa en un camp ras elevat, a la muntanya, i als seus peus la ciutat. Dins la foscor de la nit, dos homes armats, Selvas i Coma, amb la missió de capturar l’estranger il·legal, tancar-lo al maleter d’un cotxe i esperar una ordre superior per executar-lo. Una nit, però, es trenca la dinàmica perquè no arriba cap trucada. Els dos homes han de prendre una decisió.

Tot i la duresa del dilema que es planteja, Selvas diu que es planteja amb comicitat i el públic riu.

 

En Cualquier otra Parte es va estrenar l’estiu passat al festiva Grec de Barcelona i va rebre el premi SGAE de teatre. Està escrita i dirigida per Àlex Mañas, un jove i polifacètic dramaturg i director vinculat a l’Obrador de la Sala Beckett.

A Vilafranca faran doblet, actuant demà a les 9 del vespre i diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades, al preu de 12 euros, es poden adquirir al Telentrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: