Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministre Joan Clos, ha estat avui a Vilafranca fent campanya pel PSC de cara als propers comicis

Joan Clos s’ha reunit amb representants empresarials de l’Alt Penedès, per tal d’explicar les accions fetes des del govern en relació a les àrees d’Indústria, Turisme i Comerç, i també presentar les propostes que planteja el PSC de cara als propers 4 anys. Després d’aquesta trobada el ministre i representants del PSC vilafranquí han fet una visita guiada al Vinseum, guiats pel president de l’entitat.

El Ministre, que és el número 2 de la llista que encapçala Carme Chacón, ha parlat de l’actual moment econòmic, amb una certa desacceleració en el sector immobiliari, però amb creixement en d’altres com ara l’agroalimentari, el de les telecomunicacions i les infrastructures. Clos remarcava que es presenten possibilitats de creixement més grans que en les economies properes a la nostra, i que això és un avantatge.

 

També ha fet incidència Clos en l’àmbit turístic, destacant que el Penedès és fa un esforç important per la preservació del paisatge i el seu aprofitament com a al·licient turístic, una qüestió que es vol potenciar des del Ministeri. Apuntava la necessitat d’apostar per un turisme cultural com ara el de les rutes del vi i el cava, per complementar el turisme de sol i platja.

 

Al costa de Joan Clos, tant la candidata pendesenca, Alba Arnabat, com l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, han refermat les bones relacions de la vila i la comarca tant amb el govern de la Generalitat com amb el de l’Estat. Arnabat per exemple ha volgut recordar el suport del govern del PSOE als empresaris en motiu del boicot del cava; i Esteve ha remarcat que a la vila s’estan fent actuacions importants, com per exemple el cobriment de les vies, fruit de l’acord entres totes les administracions implicades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: