Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvis en els col·legis electorals a causa d’una nova distribució de districtes i seccions

Una nova distribució dels districtes i seccions comporta canvis en alguns col·legis electorals. La principal novetat és que es crea un nou col·legi electoral a la llar d’infants El Parquet. D’altra banda, a l’Arxiu Històric, hi aniran els votants del barri del Molí d’en Rovira.

En aquestes properes eleccions al Congrés de Diputats i al Senat del dia 9 de març entrarà en vigor una redistribució dels districtes i les sessions en què està dividida Vilafranca. Aquesta nova distribució comportà alguns canvis. La novetat més destacada és la creació d’un nou col·legi electoral a la Llar municipal d’infants El Parquet, al número 20 de l’avinguda d’Europa. Allà s’hauran d’adreçar els votants empadronats al barri de la Girada. A causa d’aquest canvi, al col·legi electoral de l’Arxiu Històric, on fins ara també hi anava a votar el veïnat de la Girada, s’hi hauran d’adreçar únicament els votants empadronats al barri del Molí d’en Rovira. Aquest canvi s’ha efectuat per tal d’evitar aglomeracions en un mateix col·legi electoral i per facilitar una major comoditat i proximitat de l’electorat al lloc de votació.Un altre canvi és que els electors inclosos dins del perímetre que formen la plaça de l’Estació, el carrer de Mísser Rufet, avinguda de Barcelona i la línia del ferrocarril canviïn de col·legi electoral i, a partir d’aquestes eleccions, podran exercir el seu dret a vot al teatre municipal Cal Bolet, en comptes de l’Arxiu Històric.

Finalment, també es produeix una redistribució en les seccions del districte primer, corresponents als barris del Centre i de les Clotes.

Els electors inclosos dins el perímetre que formen els carrers de la Beneficència, dels Banys i dels Ferrers, la plaça de la Constitució i el primer tram del carrer de Sant Pau que tenien el seu col·legi electoral a l’Escorxador, a partir d’aquesta convocatòria podran exercir el seu dret a vot a la biblioteca Torras i Bages.En total en les Eleccions Generals del proper 9 de març tindran dret a vot un total de 25.701 vilafranquins i vilafranquines, que podran exercir-lo en un total de 46 meses repartides entre 14 col·legis electorals distribuïts pels diferents barris de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: