Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A licitació el concurs per la redacció del projecte de reforma del local de la societat de Moja

Dijous passat el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona publicava la licitació del concurs per a adjudicar la redacció del projecte de reforma i ampliació del local de la Societat Sant Jaume de Moja.

Les clàusules van ser aprovades per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola, i inclouen el contracte de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del l’avantprojecte, el projecte bàsic i d’execució, l’estudi de seguretat i salut, el projecte d’activitats per a la llicència ambiental, l’aixecament de plànols i l’estudi geotècnic per a l’obra de reforma i ampliació del local socio-cultural Sant Jaume de Moja. L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, indicava que la licitació suposa un “pas endavant perquè, tal i com es preveu, les obres es puguin iniciar el 2009”.

Els equips professionals que ho desitgin tenen ara fins el 3 de març per presentar les seves propostes. El contracte surt a un preu de licitació de 70 mil euros i, un cop adjudicat, el projecte haurà d’estar redactat en 6 mesos.

La reforma i ampliació del local de la Societat Cultural Sant Jaume de Moja va ser una de les obres sol·licitades per l’Ajuntament per incloure’s en el programa de subvencions del PUOSC. La reforma era una de els condicions contemplades en el conveni signat entre Ajuntament i l’Estat pel qual la propietat del local tornava al municipi, després de ser incautat durant la guerra civil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: