Dilluns, 3 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa i la Fundació ICO presenten el seu acord de col·laboració per fer un sopar solidari

Les instal·lacions del recentment estrenat Winery Convention Center de Vallformosa han servit per acollir la presentació del sopar solidari per la recerca contra el càncer que es farà el proper 22 de febrer, i que serà el primer dels actes conjunts que faran Vallformosa i la Fundació de l’Institut Català d’Oncologia.

El sopar, com explicava la directora de la Fundació ICO, Paloma Garcia, pretén fer arribar als assistents alguns dels principals projectes en els quals estan treballant els investigadors de l’Institut Català d’Oncologia. Alguns d’ells explicaran al llarg del sopar els seus projectes.

 

Vallformosa va decidir tirar endavant aquesta col·laboració sensibilitzats per que un dels membres propietaris de la firma pateix càncer, i van considerar que la posada en marxa del Winery Convetion Center era un bon moment per fer-ho. Es van decantar per la Fundació ICO, i a partir d’aquí l’empresa farà una aportació anual a la Fundació i organitzarà anualment aquest sopar. Es tracta d’un sopar obert a tothom, com explica la responsable de comunicació de Vallformosa, Mireia Mata.

 

El sopar serà presentat per la periodista Tatiana Cisquella, periodista del programa “minoria absoluta” de RAC 1, que recentment va patir un càncer de pit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: