Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions per la I Cursa popular de Sant Valentí, a les Cabanyes

El proper dia 17 de febrer, l’ajuntament de les Cabanyes, conjuntament amb la comissió organitzadora, tirarà endavant la primera cursa popular de Sant Valentí de 3 km, dins dels actes de la Festa Major Sant Valentí.

Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes fins el 14 de febrer amb un màxim de 50 participants, tot i que hi haurà 20 dorsals reservats als atletes del poble.

La cursa va dirigida a persones majors de 18 anys amb l’objectiu de fomentar l’atletisme entre els adults i presentar el nou circuit urbà de Les Cabanyes.

La sortida de la cursa popular de Sant Valentí serà a dos quarts de 10 del matí des de la plaça de Cal Mateu, a costat del camp de futbol. Hi haurà premis per els 3 primers classificats i 3 premis locals, tant en masculí com en femení.

Les inscripcions es poden fer personalment a l&rsquo;Ajuntament de Les Cabanyes o b&eacute; per tel&egrave;fon, al 93 892 10 48. Trobareu m&eacute;s informació al web <a href="http://www.ajuntamentdelescabanyes.cat/">www.ajuntamentdelescabanyes.cat</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: