Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves d’Esquerra Verda prepara una campanya centrada en les qüestions laborals dels joves

Ahir a la tarda, i amb la presència del número 4 per BCN, i president nacional de joves d’Esquerra Verda, David Cid, es va fer la presentació d’algunes de les línies directrius que han de marcar la campanya per part d’ICV en el que pertoca al col·lectiu dels joves.

De fet, el penedesenc Toni Peñafiel i el mateix David Cid van presentar per exemple els cartells i enganxines que porten el lema de la campanya, “El curro està fotut” Les demandes en aquest camp se centrarien en demanar un salari mínim de 1.000€ per els joves així com la lluita contra la temporalitat laboral, reforçant els contractes indefinits.

 

Apuntava Cid també que volen reformar l’estatut dels treballadors, per tal que hi hagi una sola tipologia de contracta temporal, i que sigui més estricte també la justificació per utilitzar-los.

Així mateix des de Joves d’Esquerra Verda han potenciat la utilització de les noves tecnologies per fer arribar el seu missatge arreu. Han creat, com explica Cid, un blog i un canal al Youtube per facilitar la interacció amb els seus simpatitzants i militants.

 

Altres qüestions que es poden trobar també, tant a través dels mitjans habituals com d’aquests més tecnològics, fan referència a l’habitatge o l’educació. En el primer cas volen potenciar el lloguer i garantir el dret a l’habitatge. En el segon consideren que la inversió en educació és molt baixa, que dificulta lluitar contra el fracàs escolar; i promouen facilitar l’accés a la Universitat amb beques i ajuts a la mobilitat per exemple.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: