Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola tindrà, aviat, dos metges per atendre els consultoris del municipi

El Cat Salut ha garantit a l’Ajuntament que el primer metge que arribi a l’Àrea Bàsica Penedès Rural es destinaria a Olèrdola perquè el municipi pugui disposar del segon metge que li pertocaria. Aquest compromís el va donar a conèixer la regidora de Sanitat, Eva Ruiz, durant el darrer ple.

L’anunci del compromís del segon metge va ser un dels motius que van fer que Alternativa per Olèrdola-Progrés Municipal votés en contra d’una moció presentada per ERC sobre els horaris als consultoris i l’ampliació de serveis sanitaris. La regidora republicana, Lydia Girona, proposava que es modifiquessin els nous horaris per donar atenció d’infermeria diària, als consultoris de Sant Pere Molanta i Moja. En el text també es reclamava que l’Ajuntament exigís la dotació mèdica corresponent.

Segons fonts municipals, s’estima que els consultoris d’Olèrdola donen servei a una població molt més nombrosa que la reconeguda per la xifra de targes sanitàries. Al municipi hi ha empadronades 3.407 persones, però només hi ha 2.050 targes sanitàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: