Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de l’ampolla celebra el 25è aniversari

La campanya de l’ampolla destinarà els beneficis a ajudar els malalts de lepra i a les seves famílies al poblat de Teubi, al Senegal. La campanya arriba al seu vint-i-cinquè aniversari i els organitzadors, Joves Cristians, han preparat altres actes per commemorar-ho.

Ahir al vespre tenia lloc a la sala Mossèn Vinyeta la presentació de la vint-i-cinquena edició de la campanya de l’ampolla. La campanya es farà el dissabte 12 de gener i el funcionament serà com sempre. Els voluntaris es trobaran a la tarda i es repartiran per grups. Cada grup s’encarregarà de zones diferents de la vila.Joves Cristians de Vilafranca, els organitzadors de la campanya junt amb les parròquies de l’arxiprestat, ha decidit que els beneficis aniran a parar en aquesta 25ena edició a la organització Asociación y Cooperación para el Desarrollo Social – Siglo XXI. Aquesta ONG té delegació a Vilafranca des de fa un any aproximadament i desenvolupa diversos projectes al Senegal i a Mali. En concret, però, els beneficis de la campanya de l’ampolla es destinaran a ajudar els malalts de lepra del poblat de Teubi, al Senegal.Des de Joves Cristians han volgut celebrar els 25 anys de la campanya de l’ampolla amb diversos actes commemoratius. D’entrada, el dijous vinent s’inaugura una exposició sobre la iniciativa a la capella dels Dolors.

També hi ha previst un concert de gospel, pel dissabte 23 de febrer, i es posaran a la venda plaques de cava fetes especialment per a la ocasió. Els organitzadors volen recollir més fons que han pensat destinar als projectes que desenvolupa Cisco Pausas, l’impulsor de la campanya de l’ampolla, al Camerun.

D’altra banda, ahir també es va anunciar un relleu al capdavant de Joves Cristians de Vilafranca. Enric Gutiérrez deixarà la presidència després de quatre anys.

Les persones que tinguin ampolles de cava buides, les poden deixar el 12 de gener al portal de les cases. En el cas que algú tingui una quantitat superior a 200, cal portar-les directament a la FECA o posar-se en contacte amb la organització. Per a obtenir més informació es pot trucar a la parròquia de Santa Maria, al 93 892 06 46.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: