Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vila potencia aquestes festes les seves targetes regal

Un any més, per les festes de Nadal, l’associació Centre Vila vol promocionar les seves targetes de regal. Es tracta d’unes targetes amb valors de compra pre-determinats, que es poden obsequiar i que donen l’oportunitat a qui les rep de comprar en qualsevol dels establiments de Centre Vila.

Un exemple d’utilització d’aquesta iniciativa és la que ha decidit tirar endavant Serveis Mèdics Penedès, que ha incorporat aquestes targetes als lots de Nadal dels seus treballadors. Aquest matí, el president de Centre Vila, Joan Solà ha fet lliurament de les targes al director de Serveis Mèdics Penedès, el Doctor Josep Panyella.

 

Des de Centre Vila destacaven el significat de suport a iniciatives de la vila i també de cohesió del comerç local. Panyella ressaltava que era una manera de retornar d’alguna manera els beneficis de l’empresa i recolzar iniciatives com la que tira endavant Centre Vila.

 

Aquesta iniciativa de Centre Vila és a l’abast però de qualsevol persona que vulgui fer aquest obsequi. Només cal acostar-se a l’oficina de Centre Vila, o a qualsevol oficina de l’associació, per tal d’informar-se.

 

Es pot carregar amb l’import que la persona que fa l’obsequi vulgui, i la persona que el rep pot usar-la mentre hi hagi saldo en les botigues associades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: