Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà reobre la passera provisional que comunica el carrer del Comerç amb l’estació de RENFE

L’empresa adjudicatària de les obres de cobriment de la via a Vilafranca anuncia que demà a primera hora tornarà a funcionar la passera provisional per a vianants, que va del carrer del Comerç a l’estació de RENFE. Aquesta passera es va desmuntar a finals de novembre i ara, un cop ultimat el cobriment de les vies en aquesta zona, es reobre.

El cobriment de les vies va seguint el calendari anunciat el passat mes d’octubre i a mitjans de gener haurien d’estar totalment cobertes les vies de l’AVE. La col·locació de bigues a la zona del carrer del Comerç ja està totalment finalitzada i properament es farà la pavimentació del forjat que queda pendent fins arribar al carrer del Bisbe Estalella.

També ha quedat totalment finalitzada la cobertura de les vies de l’AVE a l’antiga Cinzano. En aquesta zona, hi haurà un forjat intermedi que permetrà la creació d’un aparcament soterrat. Actualment s’està treballant també en la construcció del mur que ha de suportar les bigues per cobrir les vies de Rodalies a la zona de davant del carrer de Papiol i la plaça del Bisbe Torras i Bages. A causa de la necessitat de pas de maquinària, s’ha hagut de suprimir l’estacionament en un costat del carrer Papiol.

Segons l’empresa adjudicatària, a partir de mitjans de gener treballaran en els trams pendents de cobriment de les vies de Rodalies a les zones del passeig del Camp dels Rolls i del passeig de Rafael Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: