Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de conferències Llibres de capçalera comença dijous amb Un món feliç

Per tercer any consecutiu, la Llibreria l’Odissea i la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca organitzen el cicle Llibres de capçalera, centrat en obres literàries que han passat a formar part de la història de la literatura universal i que es consideren de lectura imprescindible.

Les quatre propostes incloses en el cicle d’enguany, que tindrà lloc els quatre dijous del mes de novembre, són obres literàries molt conegudes, que han esdevingut referents intel·lectuals del segle XX, com explica Cantí. Els llibres són Un món feliç, 1984, La taronja mecànica i Fahrenheit 451.

En les conferències s’aprofundirà en aquestes obres i en els seus autors, i es podrà compartir les impressions i reflexions d’altres lectors i escoltar les aportacions de les especialistes que conduiran les quatre conferències.

La primera conferència serà dijous, a les 8 del vespre, a la biblioteca Torras i Bages i tractarà del llibre d’Aldous Huxley Un món feliç.

 

 

La conferenciant serà Martina Escoda, llicenciada en filologia catalana i exprofessora i lectora de català a la universitat alemanya de Heidelberg.

La qualitat extraordinària d’aquestes quatre obres és l’excusa perfecta per llegir-les o rellegir-les.En totes les conferències, al final de l’acte s’oferirà una copa de cava als assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: