Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Saura promet mesures immediates per millorar la seguretat a la comarca i en especial, a La Granada

Els 124 mossos d’Esquadra que a partir de dijous es desplegaran a l’Alt Penedès coneixen bé les problemàtiques de seguretat que pateix la comarca, segons afirmava divendres el conseller d’Interior.

A preguntes dels periodistes, Joan Saura va afirmar que són molt conscients dels problemes de seguretat de la comarca i en especial dels de La Granada del Penedès i anunciava mesures immediates.

 

La Granada és un dels municipis que dependrà de la comissaria de Vilafranca, en canvi Sant Llorenç d’Hortons, que també havia denunciat la incapacitat per fer front a problemes de civisme de seguretat ciutadana, dependrà de la comissaria de Sant Sadurní.

Saura, que divendres signava el convenis per al desplegament dels Mossos i visitava les comissaries de Vilafranca i Sant Sadurní, afirmava que faran un desplegament il·lusionat i no pas burocràtic.

A partir d’aquest dijous, 1 de novembre, 124 mossos d’esquadra complementats per 12 administratius i 29 vehicles es fan càrrec de la seguretat ciutadana a la nova Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: