Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneixen els adminsitradors de la Festa Major de Vilafranca del 2008

Ahir la regidora del Cicle Festiu de l’Ajuntament de Vilafranca, Teresa Terrades, va presentar en quintet que serà l’encarregat d’organitzar la festa l’any vinent. Està integrat per tres dones i dos homes, i són la Teresa Cuscó, la Foix Huguet, el Marc Parés, el Jaume Roig i la Roser Surià.

La Teresa Cuscó té 48 anys i dues filles. Viu al barri de la Barceloneta-Sant Magí i treballa a l’administració de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Va formar part de la colla castellera dels Xicots de Vilafranca i ha col.laborat amb les darreres administracions de la Festa Major.

La Foix Huguet té 22 anys i viu al barri del Centre. Està acabant la carrera d’història. Al 2002 va entrar al ball de Panderos i hi ha ballat fins aquest 2007. Ha participat en comissions per millorar el funcionament de la Festa Major i fa dos anys va entrar a formar part de la Cmissió de la Festa Major dels Petits.

El Marc Parés té 32 anys i viu al barri del Poble Nou. És pastisser de professió i va ballar durant vuit anys als Bastoners, entre el 1992 i el 2000.

El Jaume Roig té 49 anys i té tres fills. Viu al barri del Poble Nou. És metge des de fa 23 anys i en fa 11 que  treballa a Vilafranca, especialitzat en medicina interna. Nascut a Cerdanyola, viu a Vilafranca des de fa 10 anys.

La Roser Surià té 43 anys i un fill. Viu al barri del Poble Nou. treballa com a educadora social al Centre Obert de l’Espirall. Ha col.laborat amb diverses administracions de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: