Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entesa de la Granada s’oposa a la modificació del projecte de remodelació de la Plaça e l’Església

El portaveu del grup municipal d’Entesa pel Progrés Municipal a la Granada, Diego Díez de los Rios, ha explicat a la nostra emissora la postura del seu grup davant del projecte modificat de remodelació de la Plaça de l’Església que el govern municipal format per CiU i PSC vol tirar endavant.

Des de l’Entesa volen deixar clar que és tracta d’una modificació al projecte que es va aprovar l’anterior mandat, sense que CiU presentés al·legacions, i que no es va iniciar abans de les eleccions per no entorpir amb l’època de les comunions.

Díez de los Rios comentava que el projecte que vol fer l’equip de govern vol conservar la plataforma actual, i al voltant del perímetre hi haurà unes escalinates que suposaran una barrera arquitectònica. A més, la modificació no s’ha portat al ple, amb la qual cosa la única opció ha estat presentar al·legacions.

 

De fet, Entesa ha presentat una al·legació com a partit polític, i una altra conjuntament amb 215 veïns de la Granada; per tal de defensar que aquesta modificació que vol dur a terme l’equip de govern empitjora el projecte original. A més, Díez de los Rios explica que el govern no ha parlat amb els veïns, ja que aquests donen suport a les al·legacions presentades.

 

 

 

Des de l’Entesa han volgut també fer una valoració dels mesos que portem de l’actual mandat, en que CiU i PSC estan al govern, i que consideren no gaire positiu. Díez de los Rios ha remarcat que a banda del projecte de la plaça de l’església hi ha la paralització de l’activitat del Centre Cívic. Una situació que ha portat a que l’equip de govern plantegi un projecte de nou consultori, i segons Entesa, sense saber que fer amb els usuaris durant l’any que han de durar les obres. Una mostra, segons Díez de los Rios de manca de planificació per part de l’equip de govern.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: