Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast creix i supera els 30.000 visitants de l’any passat

La onzena mostra de caves i gastronomia, celebrada aquest passat cap de setmana a Sant Sadurní, ha tornat a estar a l’alçada de les expectatives més optimistes i ha superat la xifra dels 30.000 visitants de l’edició de l’any passat.

 Les degustacions de cava, el gran reclam de la mostra, es van incrementar un 6 per cent i van superar de llarg la xifra de 60.000. L’oferta gastronòmica del Cavatast també va tenir molt bona acollida: es van arribar a vendre 21.500 tiquets, sumant els plats que servien els dos restaurants presents a la mostra amb el tast d’embotits dels dos xarcuters i amb la selecció de pastissos i xocolata.

L’afluència de visitants va estar bastant repartida, per bé que la tarda-vespre del dissabte va ser el moment de màxima ocupació. La procedència dels visitants va ser diversa i, a més dels penedesencs, es va detectar el creixent poder d’atracció que té aquesta mostra a totes les comarques barcelonines i a la resta de Catalunya. Encara que de manera més secundària, també van ser-hi present persones d’arreu de l’Estat i de l’estranger.

Quant a les activitats complementàries, el trenet turístic va superar el miler de viatgers i la sala de tast va reunir una mitjana de 35 persones a totes les seves sessions.

Com a nota negativa, els organitzadors reconeixen que s’haurà de seguir treballant per posar més places d’aparcament a disposició dels visitants perquè dissabte a la tarda la gran afluència de visitants va col·lapsar Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: